Resultaat met Analytics

Google Analytics laat zien wat werkt

Het is altijd goed om je intuïtie te gebruiken. Het contact met klanten moet goed aanvoelen, niemand zit te wachten op saaie statistieken. Maar juist die statistieken laten zien of wat je doet, wel goed gaat.

 

Google Analytics is een gratis tool dat inzicht geeft in de cijfers. Hoe doet je website het eigenlijk echt? Weten mensen je online te vinden? Trek je wel de juiste doelgroep aan? Gebruik je de juiste keywords in je content?

 

Via Google Analytics kom je echt overal achter. Het enige dat je hoeft te doen is Analytics mee te laten kijken achter de schermen. Wees gerust, dit is compleet veilig. 

Een heldere analyse van de cijfers

 

Wat heb je precies aan cijfers van je website? Heel erg veel. Als je onlangs meerdere campagnes bent begonnen, dan is het mogelijk om te zien wat wel werkt en wat niet. Stop geen geld in iets wat niet werkt. 

Het is dagelijkse kost voor ons om statistieken te bekijken en te analyseren. Heb je zelf geen tijd of zin, dan nemen we dit uit handen voor je. 

 

Vraag ook een analyse van je website aan

 

Wil je weten hoe jouw website het doet? Vraag hieronder een check aan en je hebt snel inzicht in de keiharde statistieken.