Google Ads; adverteren via de populaire zoekmachine

Hoe belangrijk het ook is om je SEO voor elkaar te hebben; snel meer conversies halen lukt vooral door Google Ads te gebruiken. In jargon wordt dit SEA genoemd, Search Engine Advertising. 

 

SEA geeft precies wat je gaat doen: je adverteert via zoekmachines. Google is met afstand de populairste zoekmachine, veel groter dan Bing. Adverteren via hun programma Ads (vroeger Adwords) heeft veel voordelen:

* Je betaalt per klik op de advertentie (Cost Per Click). Als mensen je advertentie wel zien, maar je website niet bezoeken, dan zou het zonde zijn dat je daar wel voor betaalt. Zo houd je de kosten per conversie lekker laag. Je kunt zelf kiezen hoeveel geld je uit wilt geven, er bestaat geen minimumbedrag.

 

* Campagnes zijn eenvoudig te beheren. Ads geeft verschillende tools die het mogelijk maken om verschillende campagnes te beheren en te analyseren. Hierdoor kun je zelfs kiezen op welke momenten in de week je meer wilt uitgeven en wanneer minder. 

 

* Target en retarget je potentiële klanten. Op deze manier zorg je ervoor dat je sneller de mensen bereikt die voor jou interessant zijn. Retargeting Marketing zorgt ervoor dat mensen die al eens op je website zijn geweest, een reminder krijgen. Denk aan een kleine advertentie wanneer ze door Facebook scrollen. Wanneer het zaadje geplant is, zorgt retargeting ervoor dat dit uit kan groeien tot een mooie plant. 

 

 

Gebruik Ads

De keuze om Google Ads te gebruiken is geen moeilijke keuze. Wie online resultaat wil zien, zit goed met het gebruiken van SEA. 

Full Circle Online Marketing zorgt voor volledige online marketing. Dus ook het gebruik van Ads. 

Kies ook voor maximaal resultaat, zonder zorgen. Het aantal bezoekers op een website vliegen binnen de kortste keren omhoog. En wordt het te druk, dan draaien we simpel de kraan weer dicht.

 

Full Circle kijkt graag mee om nieuwe campagnes op te starten, of om lopende campagnes te analyseren. Met een helder verhaal dat iedereen begrijpt. Vraag vandaag nog advies aan.