Social Media Marketing

Social Media Marketing - meer bereik, minder kosten

Wie volledig gebruik wil maken van alle facetten van online marketing, die kan niet om social media heen. Er zijn zo'n 10,5 miljoen Nederlanders met een Facebookaccount. Tel daarbij alle andere social media op en je zou heel Nederland kunnen bereiken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Social Media Marketing laat zien wie je bent

 

Online Marketing bestaat niet alleen uit zoekmachine-optimalisatie en -adverteren. Op social media als Facebook, Twitter en Instagram bereik je een minstens zo groot publiek. Een pagina met een grote groep volgers bereikt veel mensen; helemaal gratis. Met het juiste gebruik van berichten, deel- en winacties bijvoorbeeld, zien nog meer mensen jouw merknaam. Regelmatig posten is van belang, zodat mensen je niet vergeten. Marketing op social media zorgt voor een grote attentiewaarde. Ook mensen die je niet kennen, zullen je voorbij zien komen. Als het zover is, denken ze aan jou en niet aan je concurrent.

 

Adverteren op social media is met een klein budget al een groot resultaat

 

Garanties kunnen nooit gegeven worden. Niet door ons, niet door de platforms waarop je adverteert. Feit is wel dat voor zeer weinig geld al relatief veel mensen bereikt kunnen worden. Voor slechts een paar euro per dag, bereik je al honderden mensen. Zodra ze op je website zijn, is het aan jou wat je hen kunt bieden. 

 

Campagnes op social media

 

Het is mogelijk om verschillende campagnes tegelijk te laten lopen. Op dezelfde platforms, maar ook op verschillende tegelijk. Het publiek op LinkedIn is doorgaans anders dan op Snapchat. Dat vraagt ook om een andere benadering. Denk na over je doelgroep. Denk na over wat je wilt bereiken. 

 

Full Circle Online Marketing helpt je graag op social media. Door ervaring weten ze wat belangrijk en op welk moment iets het beste werkt. Vind je het lastig om altijd maar weer iets origineels te kunnen posten? Heb je geen tijd of zin om over social media na te denken? Voor maar € 25,- per week zorgen wij ervoor dat je altijd zichtbaar bent.